ULM Baisy-Thy - Route de Houtain 5, 1470 Genappe

Air Création

SKYPPER

Door de integratie van alle beproefde systemen die Air Création met de jaren op punt heeft gezet, en die hun extreme betrouwbaarheid bewezen hebben,  kan de Skypper ook profiteren van de nieuwste technologieën die voor de Tanarg zijn ontwikkeld. 

De Skypper is ontwikkeld met een permanente zorg voor passieve veiligheid en ergonomie en kan meer dan 250 kg laadvermogen dragen. Met zijn voorbeeldige kwaliteit en robuustheid is hij aangewezen voor zowel de reizigers als opleidingscentra.

De Skypper is standaard uitgerust met een ergonomisch instrumentenpaneel met voorruit om de inzittenden af te schermen van de wind.  Optioneel kan de Skypper ook worden uitgerust met een aerodynamische kuip die extra comfort en bescherming garandeert aan de inzittenden.
Deze ultramoderne trike is gebouwd op basis van een nieuwe structuur gemaakt van gelaste buizen en genoemd L.S.T. (voor Light Sport Trike) .  De Tanarg daarentegen is gebouwd op een A.R.V. type structuur. (voor Air Recreational Vehicle).

Aangeboden met Rotax 582 en Rotax 912 motoren, kan de Skypper uitgerust worden met alle vleugels van het Air Création gamma. Reeds gepresenteerd in de gespecialiseerde pers als een echte "Cross Over" van het ULM, is de Skypper de waardige vervanger van de beroemde GTE met zijn Clipper, Twin, Buggy en Trek uitvoeringen.


 

TANARG

Of hij nu is uitgerust met Rotax 912 (80 pk) of 912S (100 pk), de Tanarg is de DPM die is ontworpen voor degenen die grenzen willen verleggen. Uiterst comfortabel, maar toch in staat tot het bereiken van snelheden die niet uitzonderlijk zijn.

Oordeel zelf:

  • 912 NuviX: 140 km/u 
  • 912 BioniX: 150 km/u 
  • 912S BioniX: 160 km/u
     

De Tanarg van Air Création is zeer goed uitgerust en van een zeer robuuste constructie, ook zeer gewaardeerd door opleidingscentra en professionals.

 

 

 

BIONIX VLEUGELS

Met het Corset(R)-systeem heeft Air Création de grenzen van de Deltavleugels verlegd.
De Bionix-vleugels met variabele geometrie openen nieuwe perspectieven op het gebied van snelheid, wendbaarheid en vliegen in turbulenties

De Bionix-vleugels bestaan in 13 en 15 m².

Neem contact met ons op voor meer informatie.